Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yıldız, müracaatını yaptı

ŞİRAN 20.11.2023 - 16:02, Güncelleme: 20.11.2023 - 16:02 4217+ kez okundu.
 

Yıldız, müracaatını yaptı

AK Parti Şiran İl Genel Meclisi üyesi Kadir Yıldız, 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Şiran Belediye Başkanlığına aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.
AK Parti Şiran İl Genel Meclisi üyesi Kadir Yıldız, 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Şiran Belediye Başkanlığına aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi. Beraberinde mahalle muhtarları ile AK Parti Şiran İlçe Başkanlığına gelen Yıldız, hazırladığı evrakları yöneticilere teslim etti. Müracaatının ardından yaptığı açıklamada 5 yıldır onurla yürüttüğü Şiran İl Genel Meclisi üyeliği sonrasında 31 Mart 2024 mahalli seçimlerinde Şiran Belediye Başkanlığına talip olmak üzere heyecanlı bir yolculuğa çıktığını kaydeden Yıldız, “Bu kadim şehre hizmet etmek bizler için şereftir. Şiran’ımızın aydınlık, güzel yarınlarını hep birlikte inşa etmek için üzerimize düşen tüm görevleri el birliği, gönül birliği içerisinde başaracağımıza olan inancım tamdır. AK Parti iktidarımızın yerelden merkeze inşa ettiği yeni Türkiye yüzyılı vizyonunda Şiran’ımızı hak ettiği yere taşımak hepimizin ortak görev ve sorumluluğudur. İlçemizin beklentilerini, AK Parti iktidarımızın gücüyle ve Sayın Cumhurbaşkanımızın Gümüşhane’mize olan özel hassasiyetiyle bütünleştirerek çözüme ulaştıracağımıza eminiz. Davetimize icabet eden tüm mahalle muhtarlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. Rabbim memleketimiz için hayırlısını nasip etsin. Birlik beraberliğimiz daim olsun” dedi. 
AK Parti Şiran İl Genel Meclisi üyesi Kadir Yıldız, 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Şiran Belediye Başkanlığına aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

AK Parti Şiran İl Genel Meclisi üyesi Kadir Yıldız, 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Şiran Belediye Başkanlığına aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

Beraberinde mahalle muhtarları ile AK Parti Şiran İlçe Başkanlığına gelen Yıldız, hazırladığı evrakları yöneticilere teslim etti.

Müracaatının ardından yaptığı açıklamada 5 yıldır onurla yürüttüğü Şiran İl Genel Meclisi üyeliği sonrasında 31 Mart 2024 mahalli seçimlerinde Şiran Belediye Başkanlığına talip olmak üzere heyecanlı bir yolculuğa çıktığını kaydeden Yıldız, “Bu kadim şehre hizmet etmek bizler için şereftir. Şiran’ımızın aydınlık, güzel yarınlarını hep birlikte inşa etmek için üzerimize düşen tüm görevleri el birliği, gönül birliği içerisinde başaracağımıza olan inancım tamdır. AK Parti iktidarımızın yerelden merkeze inşa ettiği yeni Türkiye yüzyılı vizyonunda Şiran’ımızı hak ettiği yere taşımak hepimizin ortak görev ve sorumluluğudur. İlçemizin beklentilerini, AK Parti iktidarımızın gücüyle ve Sayın Cumhurbaşkanımızın Gümüşhane’mize olan özel hassasiyetiyle bütünleştirerek çözüme ulaştıracağımıza eminiz. Davetimize icabet eden tüm mahalle muhtarlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. Rabbim memleketimiz için hayırlısını nasip etsin. Birlik beraberliğimiz daim olsun” dedi. 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.