İzmir’de Gümüşhaneliler Tek Yürek: Ağalık Erhan Yıldız’a Verildi
İzmir’de Gümüşhaneliler Tek Yürek: Ağalık Erhan Yıldız’a Verildi
DERGÜ Gümüşhaneliler Derneği’nin Düzenlediği Şölende Ağalık Erhan Yıldız’ın Oldu
İzmir’de faaliyetlerini sürdüren DERGÜ Gümüşhaneliler Derneği tarafından, Dernek Başkanı Ramazan Balyemez ve yönetim kurulunun organizasyonuyla gerçekleştirilen 1. Gümüşhane Günleri Piknik Şöleni, yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla tamamlandı.
Gümüşhaneli hemşerileri bir araya getiren programda birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu ön plana çıkarken, günün en dikkat çeken etkinliklerinden biri de ağalık seçimi oldu.
Şölene katılan Şiran Yıldız Spor Kulübü Başkanı Erhan Yıldız, yapılan ağalık seçiminde hemşerilerinin büyük desteğini alarak Şenlik Ağası seçildi. Ağalık unvanını kazanan Yıldız, kendisine gösterilen ilgi ve teveccühten dolayı teşekkür ederek, Gümüşhanelilerin birlik ve beraberliği için her zaman destek vermeye devam edeceğini ifade etti.
DERGÜ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Ramazan Balyemez, etkinliğe katkı sunan tüm katılımcılara, sponsorlara, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ve uzaktan destek mesajı gönderen protokol üyelerine teşekkür etti. Balyemez, bu tür organizasyonların hemşerilik bağlarını güçlendirdiğini belirterek, gelecek yıllarda daha kapsamlı etkinliklerde buluşmayı hedeflediklerini söyledi.
Büyük ilgi gören 1. Gümüşhane Günleri Piknik Şöleni, dostluk, kardeşlik ve dayanışma mesajları eşliğinde sona ererken, Şenlik Ağası seçilen Erhan Yıldız da etkinliğin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.
İzmir HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.



