Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vatandaşın Desteği Artıyor

ŞİRAN 03.05.2023 - 10:30, Güncelleme: 03.05.2023 - 10:30 4034+ kez okundu.
 

Vatandaşın Desteği Artıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında il ve ilçe merkezindeki çalışmalarına devam ediyor.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında il ve ilçe merkezindeki çalışmalarına devam ediyor. Geri sayımın başladığı 14 Mayıs genel seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayı Musa küçük, ilçemiz vatandaşlarından tam destek alıyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayı Musa Küçük’e her geçen gün vatandaşların desteği artıyor. Gittiği her ortam da sıcak bir ilgi gören Küçük, Şiranlıların teveccühüyle karşılaşıyor. İlçe teşkilatı ile beraber Şiran, Erenkaya mahallesinde vatandaşlarla buluşan Küçük, Bir oy Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy Milliyetçi Hareket partisine sloganıyla vatandaşlara seçim çağrısında bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayı Küçük; “Köy ve mahallelerde, sokak sokak, kapı kapı vatandaşımıza ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunun karşısında Şiranlı hemşerilerimden fevkalade bir geri dönüş ve teveccüh alarak, çalışmalarımızı artırarak sürdürmekteyiz. Sayın Devlet Bahçeli’nin izlemiş olduğu siyaset Şiran halkı tarafından büyük bir destek görüyor. Şiranlı hemşerilerimize bu destekten, hoşgörü ve muhabbetten dolayı teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında il ve ilçe merkezindeki çalışmalarına devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında il ve ilçe merkezindeki çalışmalarına devam ediyor. Geri sayımın başladığı 14 Mayıs genel seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayı Musa küçük, ilçemiz vatandaşlarından tam destek alıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayı Musa Küçük’e her geçen gün vatandaşların desteği artıyor. Gittiği her ortam da sıcak bir ilgi gören Küçük, Şiranlıların teveccühüyle karşılaşıyor.

İlçe teşkilatı ile beraber Şiran, Erenkaya mahallesinde vatandaşlarla buluşan Küçük, Bir oy Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy Milliyetçi Hareket partisine sloganıyla vatandaşlara seçim çağrısında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayı Küçük; “Köy ve mahallelerde, sokak sokak, kapı kapı vatandaşımıza ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunun karşısında Şiranlı hemşerilerimden fevkalade bir geri dönüş ve teveccüh alarak, çalışmalarımızı artırarak sürdürmekteyiz. Sayın Devlet Bahçeli’nin izlemiş olduğu siyaset Şiran halkı tarafından büyük bir destek görüyor. Şiranlı hemşerilerimize bu destekten, hoşgörü ve muhabbetten dolayı teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.