Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Tanrısever’den köy ve şehit ailesi ziyareti

TORUL 05.02.2024 - 09:56, Güncelleme: 05.02.2024 - 09:56 4336+ kez okundu.
 

Vali Tanrısever’den köy ve şehit ailesi ziyareti

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Hasköy ve İnkılap köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi, vefat yıldönümünde Şehit Teğmen Recep Erdoğan’ın ailesini ziyaret etti.
Aynı vadide yer alan Merkez ilçeye bağlı Hasköy ve Torul ilçesine bağlı İnkılap köylerini ziyaret ederek köy kahvehanelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Tanrısever, köy sakinleri ile hasbihal ederek taleplerini dinledi. Burada yaptığı açıklamada “Bugün İnkılap ve Hasköy köylerimizde hemşehrilerimizle birlikte samimi sohbetler ettik ve taleplerini dinledik” ifadelerini kullanan Vali Tanrısever, “Anadolu insanın misafirperverliğini sonuna kadar hissettiğimiz ziyaretler yaptık. Bizim görevimiz sizlere hizmet etmek, taleplerinizi alarak acil olanları hemen, diğer taleplerinizi de belli bir iş planı çerçevesinde yapmaktır” dedi. Daha sonra Torul ilçesine bağlı Kalecik köyündeki Taşkın Alabalık Tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Tanrısever, alabalık havuzlarını ve alabalıkları boyutlarına göre ayırıp farklı havuzlara aktararak daha sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlayan boylama makinesinin işleyişi hakkında tesis sahibi Hüseyin Taşkın’dan bilgi aldı. Şehrin balık ihtiyacını karşılayan tesisin çalışanlarına teşekkür eden Vali Tanrısever, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Vali Tanrısever son olarak Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 2016 yılında teröristlerle girilen çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 26 yaşında şehit olan Jandarma Teğmen Recep Erdoğan’ın Hasköy köyündeki ailesini ve kabrini ziyaret etti. Şehidimizin babası Vahittin, annesi Mecnun Erdoğan’la görüşen Vali Tanrısever Kuran-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından şehit ailesine Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti. Vali Tanrısever, aile ziyaretinin ardından 3 Şubat 2016 tarihinde son yolculuğuna uğurlanan Teğmen Recep Erdoğan’ın kabrini ziyaret ederek dua etti.  
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Hasköy ve İnkılap köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi, vefat yıldönümünde Şehit Teğmen Recep Erdoğan’ın ailesini ziyaret etti.

Aynı vadide yer alan Merkez ilçeye bağlı Hasköy ve Torul ilçesine bağlı İnkılap köylerini ziyaret ederek köy kahvehanelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Tanrısever, köy sakinleri ile hasbihal ederek taleplerini dinledi.

Burada yaptığı açıklamada “Bugün İnkılap ve Hasköy köylerimizde hemşehrilerimizle birlikte samimi sohbetler ettik ve taleplerini dinledik” ifadelerini kullanan Vali Tanrısever, “Anadolu insanın misafirperverliğini sonuna kadar hissettiğimiz ziyaretler yaptık. Bizim görevimiz sizlere hizmet etmek, taleplerinizi alarak acil olanları hemen, diğer taleplerinizi de belli bir iş planı çerçevesinde yapmaktır” dedi.

Daha sonra Torul ilçesine bağlı Kalecik köyündeki Taşkın Alabalık Tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Tanrısever, alabalık havuzlarını ve alabalıkları boyutlarına göre ayırıp farklı havuzlara aktararak daha sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlayan boylama makinesinin işleyişi hakkında tesis sahibi Hüseyin Taşkın’dan bilgi aldı. Şehrin balık ihtiyacını karşılayan tesisin çalışanlarına teşekkür eden Vali Tanrısever, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Vali Tanrısever son olarak Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 2016 yılında teröristlerle girilen çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 26 yaşında şehit olan Jandarma Teğmen Recep Erdoğan’ın Hasköy köyündeki ailesini ve kabrini ziyaret etti.

Şehidimizin babası Vahittin, annesi Mecnun Erdoğan’la görüşen Vali Tanrısever Kuran-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından şehit ailesine Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.

Vali Tanrısever, aile ziyaretinin ardından 3 Şubat 2016 tarihinde son yolculuğuna uğurlanan Teğmen Recep Erdoğan’ın kabrini ziyaret ederek dua etti.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.