Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran Toplum Destekli Güvenlik Hizmetlerini Güçlendirme ve Yaşatma Derneği Kuruldu

ŞİRAN 15.12.2023 - 09:16, Güncelleme: 18.12.2023 - 09:49 5552+ kez okundu.
 

Şiran Toplum Destekli Güvenlik Hizmetlerini Güçlendirme ve Yaşatma Derneği Kuruldu

Şiran ilçesinde faaliyet gösteren Şiran Toplum Destekli Güvenlik Hizmetlerini Güçlendirme ve Yaşatma Derneği, 14.04.2023 tarihinde resmi olarak kuruldu. Dernek, Şiran’da kolluk kuvvetlerinin ihtiyaçlarını karşılamayı ve ilçedeki güvenlik hizmetlerini desteklemeyi amaçlamaktadır.
Dernek, öncelikle kolluk kuvvetlerine tahsis edilen binanın yapımı ve ihya edilmesine yardımcı olmayı hedeflemektedir. Ayrıca, kolluk kuvvetlerine bağlı kullanılmayan binaların en üst menfaatle kazandırılması da derneğin faaliyet alanları arasında bulunmaktadır. Diğer bir amaç ise ilçe kolluk kuvvetlerine tahsis edilen 6 dönümlük arazinin orman vasfına kazandırılması ve çevresinin tel örgü ile çevrilip gül ormanı haline getirilmesi, bakım onarım ve korunmasına destek verilmesidir. Dernek, özellikle ihtiyaç duyduğu araçların temini konusunda önemli bir rol üstlenmeyi planlamaktadır. Yunus ekipleri için motorsiklet, arazi araçları, drone ve malzeme tedariki gibi gereksinimlere odaklanarak bu alanda destek sağlamayı amaçlamaktadır. Derneğe üye olmanın temel amacı, Şiran ilçesinin huzur ve refahını tüm ilçe sakinlerine yansıtmak olup, maddi çıkar ve rant sağlamak değildir. Üyeler, bu bilinçle üyeliklerini kabul etmektedir. Derneğin kurucu Başkanı Selçuk Ekiz, Başkan Yardımcısı Murat Taştan, Sekreter Aslan Can, Sayman Samed Özdemir ve Cafer Canan ile Ali Kaya, ilk olağan kongrenin ardından öncelikle İlçe Kaymakamı, İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve İlçe Jandarma Komutanlığına ziyaretler gerçekleştirmişlerdir.
Şiran ilçesinde faaliyet gösteren Şiran Toplum Destekli Güvenlik Hizmetlerini Güçlendirme ve Yaşatma Derneği, 14.04.2023 tarihinde resmi olarak kuruldu. Dernek, Şiran’da kolluk kuvvetlerinin ihtiyaçlarını karşılamayı ve ilçedeki güvenlik hizmetlerini desteklemeyi amaçlamaktadır.

Dernek, öncelikle kolluk kuvvetlerine tahsis edilen binanın yapımı ve ihya edilmesine yardımcı olmayı hedeflemektedir. Ayrıca, kolluk kuvvetlerine bağlı kullanılmayan binaların en üst menfaatle kazandırılması da derneğin faaliyet alanları arasında bulunmaktadır.

Diğer bir amaç ise ilçe kolluk kuvvetlerine tahsis edilen 6 dönümlük arazinin orman vasfına kazandırılması ve çevresinin tel örgü ile çevrilip gül ormanı haline getirilmesi, bakım onarım ve korunmasına destek verilmesidir.

Dernek, özellikle ihtiyaç duyduğu araçların temini konusunda önemli bir rol üstlenmeyi planlamaktadır. Yunus ekipleri için motorsiklet, arazi araçları, drone ve malzeme tedariki gibi gereksinimlere odaklanarak bu alanda destek sağlamayı amaçlamaktadır.

Derneğe üye olmanın temel amacı, Şiran ilçesinin huzur ve refahını tüm ilçe sakinlerine yansıtmak olup, maddi çıkar ve rant sağlamak değildir. Üyeler, bu bilinçle üyeliklerini kabul etmektedir.

Derneğin kurucu Başkanı Selçuk Ekiz, Başkan Yardımcısı Murat Taştan, Sekreter Aslan Can, Sayman Samed Özdemir ve Cafer Canan ile Ali Kaya, ilk olağan kongrenin ardından öncelikle İlçe Kaymakamı, İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve İlçe Jandarma Komutanlığına ziyaretler gerçekleştirmişlerdir.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.