Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran Akademi'de Play-Off'a 3 Kala

ŞİRAN 04.03.2024 - 09:57, Güncelleme: 04.03.2024 - 09:57 4789+ kez okundu.
 

Şiran Akademi'de Play-Off'a 3 Kala

Türkiye Voleybol Alpaslan Endüstri Erkekler 1.Lig'de Ünsal Group Şiran Akademi ile Hatay Erzin kozlarını paylaştı.
TVF Alparslan Endüstri Erkekler 1.liginin 20’nci haftasında evinde Hatay Erzin’i konuk eden temsilcimiz Ünsal Grup Şiran Akademi  Spor sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.  Lig 2’ncisi konuk takım önünde başa baş bir oyun ortaya koyan Şiran Akademi, oynadığı mükemmel oyun ile ilk seti 25-22 kazandı. İkinci sette rakibine öne geçme fırsatı tanımayan temsilcimiz  25-12 kazanarak maçı 2-0'a getirmeyi başardı, kıran kırana geçen 3’ncü sette de rakibine üstünlük kurmayı başaran temsilcimiz seti 25-19, maçı 3-0 kazandı. Büyük bir mücadeleye sahip olan maçta galip gelen temsilcimiz play-off yolunda büyük bir maçı daha geride bırakarak 6 maçlık galibiyet serisine ulaştı. Bu galibiyet ile temsilcimiz play-off yolunda ki 6'ncı kader maçında da galibiyet almayı başarmış oldu. Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Şiran Akademi Spor Kulübü, " 7. Adam görevini yaptı. Ligin 20. haftasında Hatay Erzin Yeşilyurt ile oynadığımız müsabakayı 3-0 kazanarak play-off yolunda çok büyük bir adım daha attık. Bu maçta bizi yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamımız Mehmet Alperen Başkapan'a Belediye Başkanımız Mutlu Özel'e ve yürekleri büyük minik taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Bu galibiyette payı olan sporcularımızı, Teknik ekibimizi ve büyük Şiran taraftarını tebrik ediyoruz" ifadelerini kullandı.   Zorlu rakibi karşısında oyunda üstünlük kuran temsilcimiz play-off için mücadelesini sürdürerek farkı 3 puana düşürmeyi başardı. Ligin 23’ncü haftasını bay geçecek olan temsilcimiz, 22. Hafta da oynayacağı Depsaş Enerji maçı için daha iyi hazırlanma şansı bulacak.
Türkiye Voleybol Alpaslan Endüstri Erkekler 1.Lig'de Ünsal Group Şiran Akademi ile Hatay Erzin kozlarını paylaştı.

TVF Alparslan Endüstri Erkekler 1.liginin 20’nci haftasında evinde Hatay Erzin’i konuk eden temsilcimiz Ünsal Grup Şiran Akademi  Spor sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

 Lig 2’ncisi konuk takım önünde başa baş bir oyun ortaya koyan Şiran Akademi, oynadığı mükemmel oyun ile ilk seti 25-22 kazandı.

İkinci sette rakibine öne geçme fırsatı tanımayan temsilcimiz  25-12 kazanarak maçı 2-0'a getirmeyi başardı, kıran kırana geçen 3’ncü sette de rakibine üstünlük kurmayı başaran temsilcimiz seti 25-19, maçı 3-0 kazandı. Büyük bir mücadeleye sahip olan maçta galip gelen temsilcimiz play-off yolunda büyük bir maçı daha geride bırakarak 6 maçlık galibiyet serisine ulaştı. Bu galibiyet ile temsilcimiz play-off yolunda ki 6'ncı kader maçında da galibiyet almayı başarmış oldu.

Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Şiran Akademi Spor Kulübü, " 7. Adam görevini yaptı. Ligin 20. haftasında Hatay Erzin Yeşilyurt ile oynadığımız müsabakayı 3-0 kazanarak play-off yolunda çok büyük bir adım daha attık. Bu maçta bizi yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamımız Mehmet Alperen Başkapan'a Belediye Başkanımız Mutlu Özel'e ve yürekleri büyük minik taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Bu galibiyette payı olan sporcularımızı, Teknik ekibimizi ve büyük Şiran taraftarını tebrik ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Zorlu rakibi karşısında oyunda üstünlük kuran temsilcimiz play-off için mücadelesini sürdürerek farkı 3 puana düşürmeyi başardı. Ligin 23’ncü haftasını bay geçecek olan temsilcimiz, 22. Hafta da oynayacağı Depsaş Enerji maçı için daha iyi hazırlanma şansı bulacak.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.