Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz şehadetinin 6. yılında kabri başında anıldı

TORUL 17.07.2023 - 10:56, Güncelleme: 17.07.2023 - 10:56 4039+ kez okundu.
 

Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz şehadetinin 6. yılında kabri başında anıldı

Görev yaptığı Şanlıurfa’dan karne tatili için memleketi Gümüşhane’ye dönerken Tunceli-Pülümür yolunda PKK’lı teröristler tarafından kaçırılarak 8 aylık öğretmenken ömrünün baharında alçakça şehit edilen Necmettin Yılmaz şehadetinin 6. yılında kabri başında anıldı.
Görev yaptığı Şanlıurfa’dan karne tatili için memleketi Gümüşhane’ye dönerken Tunceli-Pülümür yolunda PKK’lı teröristler tarafından kaçırılarak 8 aylık öğretmenken ömrünün baharında alçakça şehit edilen Necmettin Yılmaz şehadetinin 6. yılında kabri başında anıldı.   Gümüşhane'nin Torul ilçesine bağlı Demirkapı köyünde bulunan kabri başında düzenlenen anma programında 23 yaşında şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz'ın kabrine karanfil bırakıldı, dua edildi. Şehit öğretmenin annesi Gülay, babası Hamit, kardeşi Yahya ve abisi Ahmet Yılmaz'ın da hazır bulunduğu törende şehit öğretmenin kabrine karanfil bırakıp dua eden Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, tek gayesi milletin evlatlarının aydınlanması olan ve bu uğurda mücadele ederken şehit edilen şehit öğretmen Necmettin Yılmaz başta olmak üzere vatanı, milleti, bayrağı, mukaddesatı uğruna mücadele eden aziz şehitler ve kahraman gazileri minnet şükran ve rahmetle andıklarını söyledi. “Necmettin öğretmenin tek derdi milletin evlatlarının aydınlanmasıydı” Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın tek gayesinin milletin evlatlarının aydınlanması olduğunu söyleyen Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, “Şehit Necmettin Yılmaz öğretmenimizin şehadete erişinin 6’ıncı yılında mezarı başında onu anıyoruz. Şehidimize rahmet diliyoruz, şehidimizle birlikte bütün şehitlerimize rahmet diliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, İçişleri Bakanımız sayın Ali Yerlikaya’nın, Milli Eğitim Bakanımız sayın Yusuf Tekin’in değerli ailemize selamlarını, iyi dileklerini ve tekraren taziye dileklerini de iletmeyi bir borç biliyoruz. Tek derdi, tek çabası milletimizin aydınlanma davası olan bir öğretmenimizin katledilişinin 6’ıncı yılındayız, üzüntümüz, acımız elbette ki büyük ama biliyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti dünyanın da bildiği üzere çok büyük ve çok kudretli. Bu ailemizin acısını dindirmeye, hafifletmeye yetecek kudrette. Devletimiz yurtiçinde ve yurtdışında bütün terörist faaliyetleri imha etti ve etmeye devam ediyor. Gerek Necmettin öğretmenimize gerek Aybüke Yalçın öğretmenimize gerekse de milletimizin birliği, beraberliği ve davası uğruna gözünü kırpmadan bütün şehitlerimize rahmet diliyorum” dedi. Yaz tatilini geçirmek için 16 Haziran 2017 günü görev yeri Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Çiftçibaşı İlkokulundan memleketi Torul'a dönerken PKK terör örgütü mensupları tarafından Tunceli-Erzincan karayolunun Pülümür ilçesi civarında aracı yakıldıktan sonra kaçırılarak şehit edilen ve bölgede 27 gün süren arama çalışmalarının ardından cansız bedeni 12 Temmuz 2017'de Pülümür çayında bulunan 8 aylık sınıf öğretmeni 23 yaşındaki Necmettin Yılmaz, 16 Temmuz 2017 tarihinde ilçeye bağlı Demirkapı köyünde son yolculuğuna uğurlanmıştı.    
Görev yaptığı Şanlıurfa’dan karne tatili için memleketi Gümüşhane’ye dönerken Tunceli-Pülümür yolunda PKK’lı teröristler tarafından kaçırılarak 8 aylık öğretmenken ömrünün baharında alçakça şehit edilen Necmettin Yılmaz şehadetinin 6. yılında kabri başında anıldı.

Görev yaptığı Şanlıurfa’dan karne tatili için memleketi Gümüşhane’ye dönerken Tunceli-Pülümür yolunda PKK’lı teröristler tarafından kaçırılarak 8 aylık öğretmenken ömrünün baharında alçakça şehit edilen Necmettin Yılmaz şehadetinin 6. yılında kabri başında anıldı.  

Gümüşhane'nin Torul ilçesine bağlı Demirkapı köyünde bulunan kabri başında düzenlenen anma programında 23 yaşında şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz'ın kabrine karanfil bırakıldı, dua edildi.

Şehit öğretmenin annesi Gülay, babası Hamit, kardeşi Yahya ve abisi Ahmet Yılmaz'ın da hazır bulunduğu törende şehit öğretmenin kabrine karanfil bırakıp dua eden Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, tek gayesi milletin evlatlarının aydınlanması olan ve bu uğurda mücadele ederken şehit edilen şehit öğretmen Necmettin Yılmaz başta olmak üzere vatanı, milleti, bayrağı, mukaddesatı uğruna mücadele eden aziz şehitler ve kahraman gazileri minnet şükran ve rahmetle andıklarını söyledi.

“Necmettin öğretmenin tek derdi milletin evlatlarının aydınlanmasıydı”

Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın tek gayesinin milletin evlatlarının aydınlanması olduğunu söyleyen Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, “Şehit Necmettin Yılmaz öğretmenimizin şehadete erişinin 6’ıncı yılında mezarı başında onu anıyoruz. Şehidimize rahmet diliyoruz, şehidimizle birlikte bütün şehitlerimize rahmet diliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, İçişleri Bakanımız sayın Ali Yerlikaya’nın, Milli Eğitim Bakanımız sayın Yusuf Tekin’in değerli ailemize selamlarını, iyi dileklerini ve tekraren taziye dileklerini de iletmeyi bir borç biliyoruz. Tek derdi, tek çabası milletimizin aydınlanma davası olan bir öğretmenimizin katledilişinin 6’ıncı yılındayız, üzüntümüz, acımız elbette ki büyük ama biliyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti dünyanın da bildiği üzere çok büyük ve çok kudretli. Bu ailemizin acısını dindirmeye, hafifletmeye yetecek kudrette. Devletimiz yurtiçinde ve yurtdışında bütün terörist faaliyetleri imha etti ve etmeye devam ediyor. Gerek Necmettin öğretmenimize gerek Aybüke Yalçın öğretmenimize gerekse de milletimizin birliği, beraberliği ve davası uğruna gözünü kırpmadan bütün şehitlerimize rahmet diliyorum” dedi.

Yaz tatilini geçirmek için 16 Haziran 2017 günü görev yeri Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Çiftçibaşı İlkokulundan memleketi Torul'a dönerken PKK terör örgütü mensupları tarafından Tunceli-Erzincan karayolunun Pülümür ilçesi civarında aracı yakıldıktan sonra kaçırılarak şehit edilen ve bölgede 27 gün süren arama çalışmalarının ardından cansız bedeni 12 Temmuz 2017'de Pülümür çayında bulunan 8 aylık sınıf öğretmeni 23 yaşındaki Necmettin Yılmaz, 16 Temmuz 2017 tarihinde ilçeye bağlı Demirkapı köyünde son yolculuğuna uğurlanmıştı.
 

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.