Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Öğrenciler harçlıklarını depremzedelere gönderdi

ŞİRAN 03.05.2023 - 08:55, Güncelleme: 03.05.2023 - 08:55 4040+ kez okundu.
 

Öğrenciler harçlıklarını depremzedelere gönderdi

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde İlk ve Ortaokul öğrencileri Bayram harçlıklarını bir araya getirerek, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen bölgedeki depremzede öğrencilere gönderdi.
Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde İlk ve Ortaokul öğrencileri Bayram harçlıklarını bir araya getirerek, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen bölgedeki depremzede öğrencilere gönderdi. Şiran Atatürk İlk ve Ortaokulu, öğrencilerin yardımlaşma ve paylaşma duygularının gelişmesi, sevgi ortamının oluşturulması amacı ile başlatılan kampanya ile öğrencilerin bayram harçlıklarının deprem bölgesindeki yetim öğrencilere gönderilmesini sağladı. Gönüllü bağışçılar, bu ayki bayram harçlıklarından bir miktarını koydukları zarfı, sınıflarda bulunan kutulara bırakıyor. Öğrencilerin, bu ayki harçlıklarını depremden etkilenenlere öğrencilere bağışlamak istediklerini bildirmeleri üzerine, kampanya başlatıldı. Öğrencilerin yanı sıra öğretmen ve idarecilerin de desteğiyle kampanya çerçevesinde kısa sürede bir miktar para toplandı. Kahramanmaraş’ta irtibatlı olunan bir öğretmen aracılığı ile toplanan yardımlar bölgeye ulaştırıldı. Kampanya sürekli açık olacak, gelen yardımlar peyderpey yetim çocuklara gönderilmeye devam edilecektir. Okul Müdürü Sefa Türkmen, çocuklarımızın insani ve vicdani duygularını yaşatma ve yansıtma adına bu tür etkinliklerin hayatımızın her aşamasında olması gerektiğini belirterek, bu yardımlaşmada gönüllerini ortaya koyan tüm öğrencilerini ve emeği geçen öğretmen arkadaşlarını tebrik ettiğini dile getirdi. Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Hafız Orhan Aygün bu etkinlikten gurur duyduğunu evlatlarımızın yardımlaşma kültüründe harçlıkları paylaşma ile birlikte bir değer ortaya koyduklarını belirterek, okulun tüm öğrenci ve eğitimcilerine sonsuz teşekkürlerini sunduğunu dile getirdi.
Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde İlk ve Ortaokul öğrencileri Bayram harçlıklarını bir araya getirerek, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen bölgedeki depremzede öğrencilere gönderdi.

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde İlk ve Ortaokul öğrencileri Bayram harçlıklarını bir araya getirerek, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen bölgedeki depremzede öğrencilere gönderdi.

Şiran Atatürk İlk ve Ortaokulu, öğrencilerin yardımlaşma ve paylaşma duygularının gelişmesi, sevgi ortamının oluşturulması amacı ile başlatılan kampanya ile öğrencilerin bayram harçlıklarının deprem bölgesindeki yetim öğrencilere gönderilmesini sağladı.

Gönüllü bağışçılar, bu ayki bayram harçlıklarından bir miktarını koydukları zarfı, sınıflarda bulunan kutulara bırakıyor. Öğrencilerin, bu ayki harçlıklarını depremden etkilenenlere öğrencilere bağışlamak istediklerini bildirmeleri üzerine, kampanya başlatıldı.

Öğrencilerin yanı sıra öğretmen ve idarecilerin de desteğiyle kampanya çerçevesinde kısa sürede bir miktar para toplandı. Kahramanmaraş’ta irtibatlı olunan bir öğretmen aracılığı ile toplanan yardımlar bölgeye ulaştırıldı. Kampanya sürekli açık olacak, gelen yardımlar peyderpey yetim çocuklara gönderilmeye devam edilecektir.

Okul Müdürü Sefa Türkmen, çocuklarımızın insani ve vicdani duygularını yaşatma ve yansıtma adına bu tür etkinliklerin hayatımızın her aşamasında olması gerektiğini belirterek, bu yardımlaşmada gönüllerini ortaya koyan tüm öğrencilerini ve emeği geçen öğretmen arkadaşlarını tebrik ettiğini dile getirdi.

Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Hafız Orhan Aygün bu etkinlikten gurur duyduğunu evlatlarımızın yardımlaşma kültüründe harçlıkları paylaşma ile birlikte bir değer ortaya koyduklarını belirterek, okulun tüm öğrenci ve eğitimcilerine sonsuz teşekkürlerini sunduğunu dile getirdi.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.