Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Jandarma’dan kaçak sigara operasyonları

KÜRTÜN 08.12.2023 - 09:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 09:42 3864+ kez okundu.
 

Jandarma’dan kaçak sigara operasyonları

Gümüşhane’de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kürtün ilçesi ve Merkez ilçesinde yapılan operasyonlarda durdurulan araçlarda kaçak tütün, makaron ve kaçak sigara ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ve Kürtün İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları istihbari çalışma sonucunda A.K isimli şahsın aracında kaçak sigara bulunduğu bilgisi alınca Torul Cumhuriyet Savcılığından alınan adli arama kararına istinaden Kürtün ilçesi Çatalkaya bölgesinde durdurdukları araçta yaptıkları aramada 30 kilogram kaçak tütün ve 6 bin 800 adet dolu makaron ele geçirdi. Yine İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ve Kırıklı Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarat çalışması neticesinde Kürtün’deki olaydan farklı A.K isimli şahsın aracında kaçak sigara bulunduğu bilgisini alan ekipler Cumhuriyet savcılığından adli arama kararı çıkararak Kırıklı köyü bölgesinde aracı durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada 279 paket muhtelif markalarda bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi. Her iki operasyonda da ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınırken şahıslar hakkında adli tahkikata başlandı.
Gümüşhane’de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kürtün ilçesi ve Merkez ilçesinde yapılan operasyonlarda durdurulan araçlarda kaçak tütün, makaron ve kaçak sigara ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ve Kürtün İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları istihbari çalışma sonucunda A.K isimli şahsın aracında kaçak sigara bulunduğu bilgisi alınca Torul Cumhuriyet Savcılığından alınan adli arama kararına istinaden Kürtün ilçesi Çatalkaya bölgesinde durdurdukları araçta yaptıkları aramada 30 kilogram kaçak tütün ve 6 bin 800 adet dolu makaron ele geçirdi.

Yine İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ve Kırıklı Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarat çalışması neticesinde Kürtün’deki olaydan farklı A.K isimli şahsın aracında kaçak sigara bulunduğu bilgisini alan ekipler Cumhuriyet savcılığından adli arama kararı çıkararak Kırıklı köyü bölgesinde aracı durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada 279 paket muhtelif markalarda bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi.

Her iki operasyonda da ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınırken şahıslar hakkında adli tahkikata başlandı.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.