Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane Dumlupınar Ortaokulu 1, Şiran Spor 3

ŞİRAN 11.12.2023 - 12:09, Güncelleme: 11.12.2023 - 12:09 5104+ kez okundu.
 

Gümüşhane Dumlupınar Ortaokulu 1, Şiran Spor 3

Şiran Spor, Gümüşhane Dumlupınar Ortaokulu'nu 3-1'lik skorla mağlup etti ve Ligde 4. sıraya yükseldi
Pazar günü Gümüşhane Üniversitesi sahasında gerçekleşen mücadelede, Şiran Spor, Gümüşhane Dumlupınar Ortaokulu karşısında etkileyici bir performans sergileyerek 3-1'lik skorla galip geldi. Bu önemli zafer, takımı ligde 4. sıraya taşıdı. Şiran Spor ‘un başarılı futbolcuları, sahaya çıkarak üstün bir oyun sergileyip rakiplerini 3-1 mağlup ederek ligdeki konumlarını güçlendirdi. Özellikle takımın hücum hattındaki etkili performans, yönetimi ve taraftarları sevindirdi. Alınan bu skorla birlikte Şiran Spor, ligdeki iddiasını sürdürerek 4. sıraya yerleşti. Taraftarlar, takımlarının başarılı performansını coşkuyla kutlarken, Şiran Spor gelecek müsabakalara umutla bakıyor.
Şiran Spor, Gümüşhane Dumlupınar Ortaokulu'nu 3-1'lik skorla mağlup etti ve Ligde 4. sıraya yükseldi

Pazar günü Gümüşhane Üniversitesi sahasında gerçekleşen mücadelede, Şiran Spor, Gümüşhane Dumlupınar Ortaokulu karşısında etkileyici bir performans sergileyerek 3-1'lik skorla galip geldi. Bu önemli zafer, takımı ligde 4. sıraya taşıdı.

Şiran Spor ‘un başarılı futbolcuları, sahaya çıkarak üstün bir oyun sergileyip rakiplerini 3-1 mağlup ederek ligdeki konumlarını güçlendirdi. Özellikle takımın hücum hattındaki etkili performans, yönetimi ve taraftarları sevindirdi.

Alınan bu skorla birlikte Şiran Spor, ligdeki iddiasını sürdürerek 4. sıraya yerleşti. Taraftarlar, takımlarının başarılı performansını coşkuyla kutlarken, Şiran Spor gelecek müsabakalara umutla bakıyor.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.