Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gençler büyük buluşma için yola çıktı

DERNEK 08.03.2024 - 11:28, Güncelleme: 08.03.2024 - 11:28 4960+ kez okundu.
 

Gençler büyük buluşma için yola çıktı

Gümüşhane'den 50 kişilik öğrenci grubu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen 7.Gençlik Buluşmasına katılmak için yola çıktı.
İstanbul'da Sinan Erdem Spor Salonunda 8 Mart Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek program "Bizim kahramanımız!" temasıyla gerçekleştirilecek. Program kapsamında Ayasofya Camii, Sultanahmet Camii ve Eyüp Sultan Camiini ziyaret edecek olan gençler İstanbul'un diğer mekanlarını da gezecek. Gümüşhane’den yola çıkan gençlere refakat eden TÜGVA Gümüşhane Başkanı İsrafil Nas, “Günüşhane’nin altın yürekli gençleri ile birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşecek olan 7. Gençlik buluşması için yola revan olduk. Türkiye gençlik vakfının öncülüğünde gerçekleşecek olan program İstanbul’un manevi havası ve kadim tarihiyle gençlere huzur olacak” dedi.  
Gümüşhane'den 50 kişilik öğrenci grubu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen 7.Gençlik Buluşmasına katılmak için yola çıktı.

İstanbul'da Sinan Erdem Spor Salonunda 8 Mart Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek program "Bizim kahramanımız!" temasıyla gerçekleştirilecek.

Program kapsamında Ayasofya Camii, Sultanahmet Camii ve Eyüp Sultan Camiini ziyaret edecek olan gençler İstanbul'un diğer mekanlarını da gezecek.

Gümüşhane’den yola çıkan gençlere refakat eden TÜGVA Gümüşhane Başkanı İsrafil Nas, “Günüşhane’nin altın yürekli gençleri ile birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşecek olan 7. Gençlik buluşması için yola revan olduk. Türkiye gençlik vakfının öncülüğünde gerçekleşecek olan program İstanbul’un manevi havası ve kadim tarihiyle gençlere huzur olacak” dedi.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.