Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

“Devlete Talip Olan Servete Talip Olmamalı”

ŞİRAN 18.12.2023 - 10:21, Güncelleme: 18.12.2023 - 10:21 5880+ kez okundu.
 

“Devlete Talip Olan Servete Talip Olmamalı”

Ak Parti Şiran Belediye Başkan Aday Adayı Kadir Yıldız Şiran Gündem Gazetesini ziyaret ederek, güncel konularla ilgili açıklamalarda bulundu.
Yıldız, açıklamalarında; “İlçemizin gelecek vizyonunu, Ak Parti iktidarının gücüyle bütünleştirerek, kentsel dönüşüm, imar,  istihdam, eğitim, üretim  gibi kronik problemlerini çözmek istiyoruz. İlçemiz, problemlerin içinde fırsatları da barındıran çok önemli bir yol ayrımındadır. Ak Parti İktidarının  İkisu -Şiran-Çamoluk yolunu hizmete açması ilçemize hem değer hem de yepyeni bir vizyon katmıştır.  Gümüşhane'de 2. Organize Sanayi Bölgesinin Şiran İlçemize kurulması noktasında kamu kurumları  ve özel  sektörle  yürütmeye çalıştığımız süreci, sağlıklı  neticeye ulaştırmak için, aklıselim ve dirayetli bir yerel yönetimin ilçeyi bütünleştirmesi gerekmektedir. Şiran’ın  gelecek 100 yılına mühür vurmak, nesillerimize ilçemizde gelecek hazırlamak, tüm hemşerilerimizin ortak dileğidir.    Gerek Belediye Meclis Üyeliğimde, gerekse İl Genel Meclis Üyeliğimde, İlçem için verdiğim mücadeleye tüm hemşerilerim şahittir. Temel ölçümüz; devlete talip olanın, servete, dünyalığa talip olmamasıdır. Bu usule sadakatle bağlı kaldım. İlçemi her zaman bir ve bütün görüp tüm hemşerilerimin hukukunu koruyarak  siyasal görevlerimi ifa etmeye çalıştım. Geleceğin Şiran’ını hep birlikte, istişareyle inşa etmeliyiz. 2024 mahalli seçimleri Şiran’ımıza  hayırlı olsun.” diyerek sözlerini tamamladı.
Ak Parti Şiran Belediye Başkan Aday Adayı Kadir Yıldız Şiran Gündem Gazetesini ziyaret ederek, güncel konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yıldız, açıklamalarında; “İlçemizin gelecek vizyonunu, Ak Parti iktidarının gücüyle bütünleştirerek, kentsel dönüşüm, imar,  istihdam, eğitim, üretim  gibi kronik problemlerini çözmek istiyoruz.

İlçemiz, problemlerin içinde fırsatları da barındıran çok önemli bir yol ayrımındadır. Ak Parti İktidarının  İkisu -Şiran-Çamoluk yolunu hizmete açması ilçemize hem değer hem de yepyeni bir vizyon katmıştır. 

Gümüşhane'de 2. Organize Sanayi Bölgesinin Şiran İlçemize kurulması noktasında kamu kurumları  ve özel  sektörle  yürütmeye çalıştığımız süreci, sağlıklı  neticeye ulaştırmak için, aklıselim ve dirayetli bir yerel yönetimin ilçeyi bütünleştirmesi gerekmektedir. Şiran’ın  gelecek 100 yılına mühür vurmak, nesillerimize ilçemizde gelecek hazırlamak, tüm hemşerilerimizin ortak dileğidir.   

Gerek Belediye Meclis Üyeliğimde, gerekse İl Genel Meclis Üyeliğimde, İlçem için verdiğim mücadeleye tüm hemşerilerim şahittir. Temel ölçümüz; devlete talip olanın, servete, dünyalığa talip olmamasıdır. Bu usule sadakatle bağlı kaldım. İlçemi her zaman bir ve bütün görüp tüm hemşerilerimin hukukunu koruyarak  siyasal görevlerimi ifa etmeye çalıştım.

Geleceğin Şiran’ını hep birlikte, istişareyle inşa etmeliyiz. 2024 mahalli seçimleri Şiran’ımıza  hayırlı olsun.” diyerek sözlerini tamamladı.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.