Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEVA'ya müracaatlar devam ediyor

ŞİRAN 25.12.2023 - 10:48, Güncelleme: 25.12.2023 - 10:48 6385+ kez okundu.
 

DEVA'ya müracaatlar devam ediyor

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi'ne Belediye Başkanlığı ve meclis üyeliği adaylığı müracaatlar devam ediyor.
Şiran ilçesinde apart işleten kadın girişimci Şeyma Aydın, DEVA Partisi'nden Şiran belediye başkan adaylığı için müracaat etti.  DEVA Partisi genel başkan yardımcısı ve İstanbul milletvekili Hasan Karal'ın Gümüşhane teşkilatı ile bir araya geldiği toplantının ardından aday adaylarının müracaatı alındı.  Karal'ın bizzat teslim aldığı müracaatlarda Gümüşhane belediye meclis üyesi adayları da yer aldı. Gümüşhane belediye meclis üyeliği için Kadir Yüce ve İsrafil Kolcu'nun da başvurusunu kabul eden Karal, adaylara başarı dileklerini iletti. Karal'a Deva Partisi teşkilatı adına seçim işleri başkanı Mustafa Akbulut eşlik etti. Müracaatları sosyal medya hesabından duyuran Karal, "Ülkemiz için faydalı bir şeyler yapma çabasında olanlar, ilkeli siyaset için DEVA ailesine katılmaya devam ediyor. Gümüşhane İl Başkanlığımızda, Gümüşhane  teşkilatımızla bir araya geldik. 2024 Mahalli İdareler Seçimi için başvuru yapan; Gümüşhane Şiran İlçe Belediye Başkan Aday Adayımız Şeyma Aydın, Gümüşhane Belediye Meclis Üyesi aday adaylarımız Kadir Yüce ve İsrafil Kolcu'nun başvurularını aldık. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi'ne Belediye Başkanlığı ve meclis üyeliği adaylığı müracaatlar devam ediyor.

Şiran ilçesinde apart işleten kadın girişimci Şeyma Aydın, DEVA Partisi'nden Şiran belediye başkan adaylığı için müracaat etti. 

DEVA Partisi genel başkan yardımcısı ve İstanbul milletvekili Hasan Karal'ın Gümüşhane teşkilatı ile bir araya geldiği toplantının ardından aday adaylarının müracaatı alındı. 

Karal'ın bizzat teslim aldığı müracaatlarda Gümüşhane belediye meclis üyesi adayları da yer aldı. Gümüşhane belediye meclis üyeliği için Kadir Yüce ve İsrafil Kolcu'nun da başvurusunu kabul eden Karal, adaylara başarı dileklerini iletti. Karal'a Deva Partisi teşkilatı adına seçim işleri başkanı Mustafa Akbulut eşlik etti.

Müracaatları sosyal medya hesabından duyuran Karal, "Ülkemiz için faydalı bir şeyler yapma çabasında olanlar, ilkeli siyaset için DEVA ailesine katılmaya devam ediyor. Gümüşhane İl Başkanlığımızda, Gümüşhane  teşkilatımızla bir araya geldik. 2024 Mahalli İdareler Seçimi için başvuru yapan; Gümüşhane Şiran İlçe Belediye Başkan Aday Adayımız Şeyma Aydın, Gümüşhane Belediye Meclis Üyesi aday adaylarımız Kadir Yüce ve İsrafil Kolcu'nun başvurularını aldık. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.