Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran Şoförler Odası bayramda yola çıkacakları uyardı!

ŞİRAN 25.06.2023 - 13:23, Güncelleme: 25.06.2023 - 13:23 5602+ kez okundu.
 

Şiran Şoförler Odası bayramda yola çıkacakları uyardı!

Şiran Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Tufan Tuğ, Kurban Bayramı için açıklanan 9 günlük tatilde yola çıkacak olan vatandaşları uyardı.
Şiran Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Tufan Tuğ, Kurban Bayramı için açıklanan 9 günlük tatilde yola çıkacak olan vatandaşları uyardı. Şiran Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Tufan Tuğ, Kurban Bayramı için açıklanan 9 günlük tatilde yola çıkacak olan sürücülere tavsiyelerde bulundu. Bayram vesilesiyle tatili fırsat bilen vatandaşlar, bayram tatilini farklı şehirlerden memleketlerinde geçirmek için yollara çıkmaya hazırlanıyor. Tatili memleketlerinde geçirmenin hayalini kuran vatandaşların, hız ihlali, hatalı sollama, yorgunluk, dikkatsizlik gibi nedenlerden meydana gelen trafik kazalarından dolayı sevinçleri hüzne dönüşebiliyor. Hüzünlü tabloların oluşmaması ve kazaların yaşanmaması için öncelikle tüm sürücülerin trafik kurallarına harfiyen uymasının hayati derecede önemli olduğunu vurgulayan Şiran Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tufan Tuğ, “Yollardaki araç yoğunluğu bir anda çok fazla artacak. Buna sıcak hava ve yaz yağmurları da eklendiğinde trafikte geçireceğimiz zaman yolculuktaki zorluk ve stres çoğalacak. Yolculukları esnasında sık sık mola vermenizi tavsiye ediyorum. Ayrıca bütün sürücülerimizin trafik kurallarına uymaları için uyarıyorum " dedi.   Şiran Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Tufan Tuğ, sözlerinin sonunda Milletimizin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramını kutlayarak güvenli ve hayırlı yolculuklar diledi.
Şiran Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Tufan Tuğ, Kurban Bayramı için açıklanan 9 günlük tatilde yola çıkacak olan vatandaşları uyardı.

Şiran Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Tufan Tuğ, Kurban Bayramı için açıklanan 9 günlük tatilde yola çıkacak olan vatandaşları uyardı.

Şiran Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Tufan Tuğ, Kurban Bayramı için açıklanan 9 günlük tatilde yola çıkacak olan sürücülere tavsiyelerde bulundu. Bayram vesilesiyle tatili fırsat bilen vatandaşlar, bayram tatilini farklı şehirlerden memleketlerinde geçirmek için yollara çıkmaya hazırlanıyor. Tatili memleketlerinde geçirmenin hayalini kuran vatandaşların, hız ihlali, hatalı sollama, yorgunluk, dikkatsizlik gibi nedenlerden meydana gelen trafik kazalarından dolayı sevinçleri hüzne dönüşebiliyor.

Hüzünlü tabloların oluşmaması ve kazaların yaşanmaması için öncelikle tüm sürücülerin trafik kurallarına harfiyen uymasının hayati derecede önemli olduğunu vurgulayan Şiran Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tufan Tuğ, “Yollardaki araç yoğunluğu bir anda çok fazla artacak. Buna sıcak hava ve yaz yağmurları da eklendiğinde trafikte geçireceğimiz zaman yolculuktaki zorluk ve stres çoğalacak. Yolculukları esnasında sık sık mola vermenizi tavsiye ediyorum. Ayrıca bütün sürücülerimizin trafik kurallarına uymaları için uyarıyorum " dedi.  

Şiran Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Tufan Tuğ, sözlerinin sonunda Milletimizin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramını kutlayarak güvenli ve hayırlı yolculuklar diledi.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.