Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran Fen Lisesi'nde TÜBİTAK Bilim Söyleşileri

ŞİRAN 22.05.2024 - 09:02, Güncelleme: 22.05.2024 - 09:02 3474 kez okundu.
 

Şiran Fen Lisesi'nde TÜBİTAK Bilim Söyleşileri

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri, 10 Mayıs'ta Şiran Fen Lisesi ev sahipliğinde gerçekleşti ve katılımcılar arasında önemli isimler yer aldı.
TÜBİTAK Bilim Söyleşileri, 10 Mayıs'ta Şiran Fen Lisesi ev sahipliğinde gerçekleşti ve katılımcılar arasında önemli isimler yer aldı. Söyleşide, Gümüşhane Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mehmet Akyol ve Araştırma Görevlisi Burak Seyhan gibi uzmanlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hafız Orhan Aygün ve Şiran Fen Lisesi yönetici, öğretmen ve öğrencileri bir araya geldi. Konuşmacı olarak Dr. Ayşenur Karademir'in katılımıyla gerçekleşen söyleşi, bilimsel araştırma süreçlerine ışık tuttu. Karademir, Osmanlı döneminde vergilerin kayıt altına alınması, maaşların dağıtımı ve devlet harcamalarının detayları üzerine önemli bilgiler paylaştı. Özellikle öğrencilerin bilimsel araştırma yapma becerilerini geliştirmeyi ve doğru, tarafsız bilgiye ulaşmalarını sağlayacak metotları aktarmayı amaçladı. Programın sonunda Dr. Ayşenur Karademir'e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hafız Orhan Aygün tarafından plaket takdim edildi. Şiran Fen Lisesi Okul Müdürü Kurtuluş Ekmen ise söyleşinin öğrenciler ve dinleyiciler için son derece verimli geçtiğini belirtti. Bu etkinlik, bilimsel bilgiye erişimi artırmak ve gençlerin araştırma yapma konusundaki motivasyonunu desteklemek adına önemli bir adım oldu. Katılımcıların ilgisi ve etkinlik sonrası olumlu geri bildirimler, gelecekte daha fazla benzer etkinliklerin düzenlenmesi için ilham verici oldu.
TÜBİTAK Bilim Söyleşileri, 10 Mayıs'ta Şiran Fen Lisesi ev sahipliğinde gerçekleşti ve katılımcılar arasında önemli isimler yer aldı.

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri, 10 Mayıs'ta Şiran Fen Lisesi ev sahipliğinde gerçekleşti ve katılımcılar arasında önemli isimler yer aldı.

Söyleşide, Gümüşhane Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mehmet Akyol ve Araştırma Görevlisi Burak Seyhan gibi uzmanlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hafız Orhan Aygün ve Şiran Fen Lisesi yönetici, öğretmen ve öğrencileri bir araya geldi.

Konuşmacı olarak Dr. Ayşenur Karademir'in katılımıyla gerçekleşen söyleşi, bilimsel araştırma süreçlerine ışık tuttu. Karademir, Osmanlı döneminde vergilerin kayıt altına alınması, maaşların dağıtımı ve devlet harcamalarının detayları üzerine önemli bilgiler paylaştı. Özellikle öğrencilerin bilimsel araştırma yapma becerilerini geliştirmeyi ve doğru, tarafsız bilgiye ulaşmalarını sağlayacak metotları aktarmayı amaçladı.

Programın sonunda Dr. Ayşenur Karademir'e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hafız Orhan Aygün tarafından plaket takdim edildi. Şiran Fen Lisesi Okul Müdürü Kurtuluş Ekmen ise söyleşinin öğrenciler ve dinleyiciler için son derece verimli geçtiğini belirtti.

Bu etkinlik, bilimsel bilgiye erişimi artırmak ve gençlerin araştırma yapma konusundaki motivasyonunu desteklemek adına önemli bir adım oldu. Katılımcıların ilgisi ve etkinlik sonrası olumlu geri bildirimler, gelecekte daha fazla benzer etkinliklerin düzenlenmesi için ilham verici oldu.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.