Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran Adliyesinden Veda Yemeği

ŞİRAN 01.08.2023 - 11:57, Güncelleme: 01.08.2023 - 11:57 5855+ kez okundu.
 

Şiran Adliyesinden Veda Yemeği

Şiran adliyesinde görev süreleri sona eren hakim ve savcılar onuruna veda yemeği düzenlendi.
Şiran adliyesinde görev süreleri sona eren hakim ve savcılar onuruna veda yemeği düzenlendi. Şiran Cumhuriyet Savcısı Abdussamed Yıldız ile Şiran Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi adına İlçemizin uğrak ve turistik mekanı olan Tomara Şelalesi’nde Şiran Adliyesi personelleri tarafından veda yemeği tertip edildi. HSK yaz kararnamesi ile tayinleri çıkan Şiran Cumhuriyet Savcısı Abdussamed Yıldız’a ve Şiran Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimine Şiran Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Tüfekcioğlu ve Şiran Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Hilmi Soylu tarafından plaketleri takdim edildi. Şiran Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Tüfekcioğlu “Savcımıza ve Hakimimize yeni görev yerleri olan Elbistan ve Nazilli'de başarılar temenni ediyoruz.” dedi.
Şiran adliyesinde görev süreleri sona eren hakim ve savcılar onuruna veda yemeği düzenlendi.

Şiran adliyesinde görev süreleri sona eren hakim ve savcılar onuruna veda yemeği düzenlendi.

Şiran Cumhuriyet Savcısı Abdussamed Yıldız ile Şiran Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi adına İlçemizin uğrak ve turistik mekanı olan Tomara Şelalesi’nde Şiran Adliyesi personelleri tarafından veda yemeği tertip edildi.

HSK yaz kararnamesi ile tayinleri çıkan Şiran Cumhuriyet Savcısı Abdussamed Yıldız’a ve Şiran Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimine Şiran Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Tüfekcioğlu ve Şiran Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Hilmi Soylu tarafından plaketleri takdim edildi.

Şiran Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Tüfekcioğlu “Savcımıza ve Hakimimize yeni görev yerleri olan Elbistan ve Nazilli'de başarılar temenni ediyoruz.” dedi.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.