Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kahraman, adaylığını açıkladı

ŞİRAN 06.11.2023 - 13:09, Güncelleme: 06.11.2023 - 13:09 3323+ kez okundu.
 

Kahraman, adaylığını açıkladı

Şiran’da yaşayan Orhan Kahraman, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Tekke Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı.
Şiran’da yaşayan Orhan Kahraman, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Tekke Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı. Şiran’da yaklaşan yerel seçimler öncesinde mahalle muhtarlıkları için adaylar belli olmaya başladı. 2024 yılının mart ayında gerçekleştirilecek seçimlerde Tekke Mahallesi muhtar adaylığını açıklayan Orhan Kahraman, gezilmedik yer bırakmadan her türlü sorunu çözmek için vatandaşların desteği ile bu yola çıkacağını söyledi. İlçemizin esnaflarından olan Kahraman, yaptığı açıklamada; “ Güzel ilçemiz Şiran’da 31 Mart da yapılacak seçimlerde doğup büyüdüğüm Şiran Tekke Mahallesi muhtar adaylığımı açıklamış bulunmaktayım. Doğup büyüdüğüm memleketime artık hizmet etme sırası bende, sizlerle beraber bu görevi lakıyla yapacağımdan şüpheniz olmasın. ilçemizde doğusundan, batısına gezilmedik yer bırakmadan her türlü sorunu çözmek için sizlerin desteği ile bu yola çıkacağım. Sizlerin sesi benimle daha güçlü çıkacak. İçiniz ve vicdanınız rahat olsun. Memleketim için en iyisini yapacağım. Tüm gönüllere girecek, gariban dostu bir muhtarlık için sizlerin desteğine talibim. Güzel Şiran’a güzel hizmetler için yapılacak olan yerel seçimlerde sizlerin desteği ile bu memleketin çocuğu olarak hep birlikte başaracağız.“ dedi.
Şiran’da yaşayan Orhan Kahraman, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Tekke Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Şiran’da yaşayan Orhan Kahraman, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Tekke Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Şiran’da yaklaşan yerel seçimler öncesinde mahalle muhtarlıkları için adaylar belli olmaya başladı. 2024 yılının mart ayında gerçekleştirilecek seçimlerde Tekke Mahallesi muhtar adaylığını açıklayan Orhan Kahraman, gezilmedik yer bırakmadan her türlü sorunu çözmek için vatandaşların desteği ile bu yola çıkacağını söyledi.

İlçemizin esnaflarından olan Kahraman, yaptığı açıklamada; “ Güzel ilçemiz Şiran’da 31 Mart da yapılacak seçimlerde doğup büyüdüğüm Şiran Tekke Mahallesi muhtar adaylığımı açıklamış bulunmaktayım.

Doğup büyüdüğüm memleketime artık hizmet etme sırası bende, sizlerle beraber bu görevi lakıyla yapacağımdan şüpheniz olmasın. ilçemizde doğusundan, batısına gezilmedik yer bırakmadan her türlü sorunu çözmek için sizlerin desteği ile bu yola çıkacağım. Sizlerin sesi benimle daha güçlü çıkacak.

İçiniz ve vicdanınız rahat olsun. Memleketim için en iyisini yapacağım. Tüm gönüllere girecek, gariban dostu bir muhtarlık için sizlerin desteğine talibim. Güzel Şiran’a güzel hizmetler için yapılacak olan yerel seçimlerde sizlerin desteği ile bu memleketin çocuğu olarak hep birlikte başaracağız.“ dedi.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.