Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SMA Hastası Ömer Asaf Bebek, Uzun Bir Bekleme Sonrasında İlacına Kavuştu

ŞİRAN 25.12.2023 - 13:12, Güncelleme: 25.12.2023 - 13:12 6878+ kez okundu.
 

SMA Hastası Ömer Asaf Bebek, Uzun Bir Bekleme Sonrasında İlacına Kavuştu

SMA (Spinal Musküler Atrofi) hastalığıyla mücadele eden küçük yaşta bir kahraman, ailesi ve toplumun desteğiyle nihayet hayati öneme sahip ilacına kavuştu. Ömer Asaf bebek, uzun bir beklemenin ardından sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.
Gümüşhane’nin 3 SMA savaşçısından birisi olan ve kampanyası geçtiğimiz aylarda vatandaşların ve STK’ların yoğun gayretiyle tamamlanan Ömer Asaf Kara bebek ilacına kavuştu. Ölümcül kas hastalığı olarak bilinen ve nadir görülen Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip-1 teşhisi konulan Şiranlı Ömer Asaf Kara bebeğin tedavisi için başlatılan kampanyanın sona ermesinin ardından Ömer Asaf bebeğin annesi Ümmü Gülsüm Kara yaptığı paylaşım ile Ömer Asaf bebeğin ilacına kavuştuğunu duyurdu. Ömer Asaf'ın ailesi, yaşadıkları zorlu süreçte kendilerine destek olan herkese teşekkür ederken, çocuklarının sağlığına kavuşmasıyla birlikte bu sürecin kendileri için bir umut ışığı olduğunu ifade etti. Ömer asaf bebeğin annesi Ümmü Gülsüm Kara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Buradan herkese teşekkür ederim, iki sene boyunca mücadele eden, kendi evladı yerine koyan, gece gündüz çalışan maddi manevi her türlü desteği sağlayan herkese teşekkür ederim. Diğer bebeklerimiz de en kısa sürede iyileşir inşallah. ” dedi.  
SMA (Spinal Musküler Atrofi) hastalığıyla mücadele eden küçük yaşta bir kahraman, ailesi ve toplumun desteğiyle nihayet hayati öneme sahip ilacına kavuştu. Ömer Asaf bebek, uzun bir beklemenin ardından sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Gümüşhane’nin 3 SMA savaşçısından birisi olan ve kampanyası geçtiğimiz aylarda vatandaşların ve STK’ların yoğun gayretiyle tamamlanan Ömer Asaf Kara bebek ilacına kavuştu.

Ölümcül kas hastalığı olarak bilinen ve nadir görülen Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip-1 teşhisi konulan Şiranlı Ömer Asaf Kara bebeğin tedavisi için başlatılan kampanyanın sona ermesinin ardından Ömer Asaf bebeğin annesi Ümmü Gülsüm Kara yaptığı paylaşım ile Ömer Asaf bebeğin ilacına kavuştuğunu duyurdu.

Ömer Asaf'ın ailesi, yaşadıkları zorlu süreçte kendilerine destek olan herkese teşekkür ederken, çocuklarının sağlığına kavuşmasıyla birlikte bu sürecin kendileri için bir umut ışığı olduğunu ifade etti.

Ömer asaf bebeğin annesi Ümmü Gülsüm Kara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Buradan herkese teşekkür ederim, iki sene boyunca mücadele eden, kendi evladı yerine koyan, gece gündüz çalışan maddi manevi her türlü desteği sağlayan herkese teşekkür ederim. Diğer bebeklerimiz de en kısa sürede iyileşir inşallah. ” dedi.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.