Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran Kaymakamı Başkapan, Görevine Başladı

ŞİRAN 20.09.2023 - 10:12, Güncelleme: 20.09.2023 - 10:12 4788+ kez okundu.
 

Şiran Kaymakamı Başkapan, Görevine Başladı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Şiran Kaymakamı olarak atanan Mehmet Alperen Başkapan, görevine başladı.
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Şiran Kaymakamı olarak atanan Mehmet Alperen Başkapan, görevine başladı. 32289 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Şiran İlçe Kaymakamı olarak atanan Mehmet Alperen Başkapan ilçedeki görevine başladı.  Kaymakam Başkapan, Gaziler Günü, nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kaymakam Başkapan,  “Onlar Türklüğün binlerce yıllık hürriyet sevdasının gözü kara fedaileri. Cennet vatanımızda halkımızın huzur içinde yaşamasının bedelini ödeyenler. Şairin tasviriyle "Vakta ki, dil sustu: Namlu konuştu... Kurşunlara hedef döşlerimizdir. En yüce doruklar mezarlarımız, En sivri kayalar taşlarımızdır." diyenler. Fethin cengaverleri, istiklalin bekçileri. Gazilerimiz. Varlıklarıyla bizlere kuvvet veren, bütün gazilerimizin 19 Eylül Gaziler gününü kutlarım. İstiklal savaşında, Kore'de, Kıbrıs'ta, Terörle mücadelede, 15 Temmuz'da ve tarihin her döneminde milletimizin istiklali için gözünü kırpmadan savaşan rahmet i rahmana kavuşmuş Şehit ve Gazi ecdadımızı şükranla yâd eder, bizler için emsalsiz bir vatanseverlik nişanı olarak hayatta olan bütün Gazilerimize sağlık sıhhat afiyet ve mutluluk dilerim” ifadelerini kullandı.  
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Şiran Kaymakamı olarak atanan Mehmet Alperen Başkapan, görevine başladı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Şiran Kaymakamı olarak atanan Mehmet Alperen Başkapan, görevine başladı.

32289 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Şiran İlçe Kaymakamı olarak atanan Mehmet Alperen Başkapan ilçedeki görevine başladı.  Kaymakam Başkapan, Gaziler Günü, nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Başkapan,  “Onlar Türklüğün binlerce yıllık hürriyet sevdasının gözü kara fedaileri. Cennet vatanımızda halkımızın huzur içinde yaşamasının bedelini ödeyenler. Şairin tasviriyle "Vakta ki, dil sustu: Namlu konuştu... Kurşunlara hedef döşlerimizdir. En yüce doruklar mezarlarımız, En sivri kayalar taşlarımızdır." diyenler. Fethin cengaverleri, istiklalin bekçileri. Gazilerimiz. Varlıklarıyla bizlere kuvvet veren, bütün gazilerimizin 19 Eylül Gaziler gününü kutlarım. İstiklal savaşında, Kore'de, Kıbrıs'ta, Terörle mücadelede, 15 Temmuz'da ve tarihin her döneminde milletimizin istiklali için gözünü kırpmadan savaşan rahmet i rahmana kavuşmuş Şehit ve Gazi ecdadımızı şükranla yâd eder, bizler için emsalsiz bir vatanseverlik nişanı olarak hayatta olan bütün Gazilerimize sağlık sıhhat afiyet ve mutluluk dilerim” ifadelerini kullandı.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.