Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Millet ittifakı İftarda Buluştu

SİYASET 23.04.2023 - 16:01, Güncelleme: 23.04.2023 - 21:21 3263+ kez okundu.
 

Millet ittifakı İftarda Buluştu

İYİ Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nden oluşan Millet İttifakının İlçe Başkanları, üyeleri ve milletvekili adayları iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.
İYİ Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nden oluşan Millet İttifakının İlçe Başkanları, üyeleri ve milletvekili adayları iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Gerçekleştirilen yemek programında İYİ Parti Gümüşhane milletvekili adayları Şiranlı hemşerimiz Muzaffer Altıparmak ve Bedri Ağaç vatandaşa kendilerini tanıttı. İftar yemeği Millet ittifakı il ve ilçe başkanları, belediye encümenleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, üyeler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Millet ittifakı adına bir konuşma gerçekleştiren Şiran İYİ Parti İlçe Başkanı Lokman Seyhan açıklamasında şunları kaydetti; Bugün Millet İttifakı'nı oluşturan partilerimizin ilçe başkanlarıyla ve milletvekili adaylarımızla ve vatandaşlarla bir araya geldik. Bizim burada varoluş amacımız önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde yürüteceğimiz çalışmaları değerlendirmek, mübarek Ramazan ayında milletvekili adaylarımızla, üyelerimizle, vatandaşlarla bir araya gelmek, bilgilendirmek ve birliğimizi göstermektir. İYİ Parti Milletvekili adayları Muzaffer Altıparmak ve Bedri Ağaç Bey ile birlikte coşkulu bir iftar buluşması gerçekleştirdik. Bizi onurlandıran tüm davetlilerimize teşekkür ederim. Bizler seçildiğimiz takdirde, öncelikle bölgedeki tarım ve hayvancılık faaliyetlerini artırarak, üreticilerimizin maddi durumunu düzeltmeyi hedefliyoruz. Bunun yanı sıra, bölgedeki eğitim kalitesini yükselterek, gençlerimizin iyi bir geleceğe sahip olmalarını sağlamak istiyoruz” şeklinde konuştu. Ayrıca Seyhan; “Ülke ekonomisi çok kötü durumda, 14 Mayıs seçimlerine yaklaştıkça Cumhur İttifakının yapacak bir şeyi kalmayınca bizleri terörist olarak ilan ederek sonuca varmaya çalışıyorlar. Milletimizin feraseti yüksek, açık veya kapalı kapı arkasında bizleri terörle ilişkilendirmek ahlaksızlık sızdır. Bizler nasip olurda bu seçimi kazanmadığımız zaman Milleti İttifakı olarak kayırmacılık sistemine, yandaş sisteme son verip, beytülmalin korunacağına söz veriyoruz. 20 senelik Ak Parti yönetimi bunca yıl sora mülakat sistemini kaldırılacağını açıklıyor.  Bu zamana kadar akılları neredeydi. Çok yüksek puanlar alarak yerleşemeyen kişilerin yenilen haklarını geri alacağız. İYİ Parti İlçe Başkanı Lokman Seyhan olarak bu güne kadar Türkiye Cumhuriyetinin değerlerinden hiçbir zaman vaz geçmeden hayatımı sürdürdüm. Şu anda bize istinat edilen terörle bir olma iftirasının arkasında iktidar ve iktidar ortaklarının söyleyecek hiçbir sözü olmadığı için bizi terörle yan yana getirmek istemleri beyhude bir çaba en büyük tutarsızlıktır.” dedi. Seyhan, ülkemizde her yapılan işlemin sonucunda hak, hukuk, adalet sitemi olacağını dile getirerek sözlerini sonlandırdı.
İYİ Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nden oluşan Millet İttifakının İlçe Başkanları, üyeleri ve milletvekili adayları iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

İYİ Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nden oluşan Millet İttifakının İlçe Başkanları, üyeleri ve milletvekili adayları iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Gerçekleştirilen yemek programında İYİ Parti Gümüşhane milletvekili adayları Şiranlı hemşerimiz Muzaffer Altıparmak ve Bedri Ağaç vatandaşa kendilerini tanıttı. İftar yemeği Millet ittifakı il ve ilçe başkanları, belediye encümenleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, üyeler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Millet ittifakı adına bir konuşma gerçekleştiren Şiran İYİ Parti İlçe Başkanı Lokman Seyhan açıklamasında şunları kaydetti; Bugün Millet İttifakı'nı oluşturan partilerimizin ilçe başkanlarıyla ve milletvekili adaylarımızla ve vatandaşlarla bir araya geldik.

Bizim burada varoluş amacımız önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde yürüteceğimiz çalışmaları değerlendirmek, mübarek Ramazan ayında milletvekili adaylarımızla, üyelerimizle, vatandaşlarla bir araya gelmek, bilgilendirmek ve birliğimizi göstermektir.

İYİ Parti Milletvekili adayları Muzaffer Altıparmak ve Bedri Ağaç Bey ile birlikte coşkulu bir iftar buluşması gerçekleştirdik. Bizi onurlandıran tüm davetlilerimize teşekkür ederim.

Bizler seçildiğimiz takdirde, öncelikle bölgedeki tarım ve hayvancılık faaliyetlerini artırarak, üreticilerimizin maddi durumunu düzeltmeyi hedefliyoruz. Bunun yanı sıra, bölgedeki eğitim kalitesini yükselterek, gençlerimizin iyi bir geleceğe sahip olmalarını sağlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Ayrıca Seyhan; “Ülke ekonomisi çok kötü durumda, 14 Mayıs seçimlerine yaklaştıkça Cumhur İttifakının yapacak bir şeyi kalmayınca bizleri terörist olarak ilan ederek sonuca varmaya çalışıyorlar. Milletimizin feraseti yüksek, açık veya kapalı kapı arkasında bizleri terörle ilişkilendirmek ahlaksızlık sızdır.

Bizler nasip olurda bu seçimi kazanmadığımız zaman Milleti İttifakı olarak kayırmacılık sistemine, yandaş sisteme son verip, beytülmalin korunacağına söz veriyoruz. 20 senelik Ak Parti yönetimi bunca yıl sora mülakat sistemini kaldırılacağını açıklıyor.  Bu zamana kadar akılları neredeydi. Çok yüksek puanlar alarak yerleşemeyen kişilerin yenilen haklarını geri alacağız.

İYİ Parti İlçe Başkanı Lokman Seyhan olarak bu güne kadar Türkiye Cumhuriyetinin değerlerinden hiçbir zaman vaz geçmeden hayatımı sürdürdüm. Şu anda bize istinat edilen terörle bir olma iftirasının arkasında iktidar ve iktidar ortaklarının söyleyecek hiçbir sözü olmadığı için bizi terörle yan yana getirmek istemleri beyhude bir çaba en büyük tutarsızlıktır.” dedi.

Seyhan, ülkemizde her yapılan işlemin sonucunda hak, hukuk, adalet sitemi olacağını dile getirerek sözlerini sonlandırdı.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.