Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dr. Suat Dikkanoğlu Şiran Hastanesi Başhekimliğine atandı

ŞİRAN 23.05.2024 - 10:15, Güncelleme: 23.05.2024 - 10:15 4956 kez okundu.
 

Dr. Suat Dikkanoğlu Şiran Hastanesi Başhekimliğine atandı

Gümüşhane'nin sağlık alanında 13 yılı aşkın süredir hizmet veren tecrübeli doktoru Dr. Suat Dikkanoğlu, artık hastane yönetiminin başında.
Trabzon'un Of ilçesinde doğan ve köklü bir sağlık eğitimi geçmişine sahip olan Dr. Dikkanoğlu, Yozgat Akdağmadeni'nde ilkokulu tamamladıktan sonra Trabzon'da ortaokul ve lise eğitimini tamamlamıştır. Tıp eğitimine Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde başlayan ve bu alanda doktor unvanını alan Dikkanoğlu, sağlık yönetimi alanında da kendisini geliştirmek adına Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sağlık Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. Meslek hayatına Şiran Devlet Hastanesi acil servisinde başlayan Dr. Dikkanoğlu, ardından Söğütlü beldesinde aile hekimliği görevini üstlenmiş ve son 11 yıldır da Şiran ilçesinde aile hekimliği alanında hizmet vermiştir. Bu süre zarfında, kendisini tanıyanlar tarafından sevgi ve saygıyla anılan Dr. Dikkanoğlu, mesleğindeki başarılarıyla da adından sıkça söz ettirmiştir. Evli ve üç çocuk babası olan Dr. Suat Dikkanoğlu, artık Şiran’daki hastane yönetiminde yeni bir dönemin başlangıcını temsil ediyor. Kendisini bu yeni görevinde tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.  
Gümüşhane'nin sağlık alanında 13 yılı aşkın süredir hizmet veren tecrübeli doktoru Dr. Suat Dikkanoğlu, artık hastane yönetiminin başında.

Trabzon'un Of ilçesinde doğan ve köklü bir sağlık eğitimi geçmişine sahip olan Dr. Dikkanoğlu, Yozgat Akdağmadeni'nde ilkokulu tamamladıktan sonra Trabzon'da ortaokul ve lise eğitimini tamamlamıştır. Tıp eğitimine Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde başlayan ve bu alanda doktor unvanını alan Dikkanoğlu, sağlık yönetimi alanında da kendisini geliştirmek adına Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sağlık Yönetimi bölümünden mezun olmuştur.

Meslek hayatına Şiran Devlet Hastanesi acil servisinde başlayan Dr. Dikkanoğlu, ardından Söğütlü beldesinde aile hekimliği görevini üstlenmiş ve son 11 yıldır da Şiran ilçesinde aile hekimliği alanında hizmet vermiştir. Bu süre zarfında, kendisini tanıyanlar tarafından sevgi ve saygıyla anılan Dr. Dikkanoğlu, mesleğindeki başarılarıyla da adından sıkça söz ettirmiştir.

Evli ve üç çocuk babası olan Dr. Suat Dikkanoğlu, artık Şiran’daki hastane yönetiminde yeni bir dönemin başlangıcını temsil ediyor. Kendisini bu yeni görevinde tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.