Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Daltaban: Şimdi hayallerimizi gerçekleştirme zamanı

KELKİT 08.12.2023 - 09:35, Güncelleme: 08.12.2023 - 09:35 3294+ kez okundu.
 

Daltaban: Şimdi hayallerimizi gerçekleştirme zamanı

Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Servet Daltaban, 2024 yılı ocak-şubat aylarında çağrı programına çıkacak olan TKDK destekleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Açıklamasında yıllardır TKDK desteklerini bekleyen ve bunun için mücadele eden Gümüşhane için bu hibe desteklerin büyük önem arz ettiğini kaydeden Daltaban, bugüne kadar 42 ili kapsayan TKDK desteklerinin bu dönem 81 il için destek çağrısına çıkacağını hatırlatarak, “Gümüşhane olarak daha önce bu desteklerden faydalanamadığımız için ileri dönem çağrı programında Gümüşhane'nin pozitif ayrımcılığa tabi tutularak desteklerin daha fazla verilmesi yönünde önceliği olacağını düşünüyoruz” dedi. “Şimdi hayallerimizi gerçekleştirme zamanı” Hayvancılıktan turizme, zanaatkârlıktan yenilenebilir enerjiye ve üretimin birçok sahasında ve birçok sektörde önemli hibe desteklerin girişimcileri beklediğini ifade eden Daltaban, “Bugüne kadar komşumuz Giresun ilimizin bu desteklerden bu hibe programından 180 milyon TL destek aldığını düşünürsek programın şehrimiz için ne kadar önemli olduğu anlaşılır. Şimdi hayallerimizi gerçekleştirme zamanı. Şehrimizi kalkındırmak için bu program bizler için fırsat olabilir. Bu vesile ile üretim kapasitemizi artırmak zorundayız. Şehrimizdeki katma değeri ve istihdamı artırmalıyız” diye konuştu. 2024 yılının başlarında açıklanacak çağrı programı için şimdiden yatırımcıların, girişimcilerin projelerini hazırlaması ve gerekli çalışmaları yapmasının önemli olduğunun altını çizen Daltaban, Gümüşhane’nin özellikle yenilenebilir enerji, tarım, üretim ve kırsal turizmden ciddi oranda faydalanabileceğini vurguladı.  Bu süreçte girişimci ve yatırımcıların bürokratik engellerle karşılaşmamaları için ve bu süreci hızlıca aşmaları için özellikle kamu çalışanlarının da kolaylaştırıcı ve hızlandırıcı rol oynamalarının büyük önem arz ettiğini belirten Daltaban, TKDK programının Gümüşhane’ye hayırlı olmasını ve şehrin ekonomisine katkı sunmasını diledi.  
Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Servet Daltaban, 2024 yılı ocak-şubat aylarında çağrı programına çıkacak olan TKDK destekleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında yıllardır TKDK desteklerini bekleyen ve bunun için mücadele eden Gümüşhane için bu hibe desteklerin büyük önem arz ettiğini kaydeden Daltaban, bugüne kadar 42 ili kapsayan TKDK desteklerinin bu dönem 81 il için destek çağrısına çıkacağını hatırlatarak, “Gümüşhane olarak daha önce bu desteklerden faydalanamadığımız için ileri dönem çağrı programında Gümüşhane'nin pozitif ayrımcılığa tabi tutularak desteklerin daha fazla verilmesi yönünde önceliği olacağını düşünüyoruz” dedi.

“Şimdi hayallerimizi gerçekleştirme zamanı”

Hayvancılıktan turizme, zanaatkârlıktan yenilenebilir enerjiye ve üretimin birçok sahasında ve birçok sektörde önemli hibe desteklerin girişimcileri beklediğini ifade eden Daltaban, “Bugüne kadar komşumuz Giresun ilimizin bu desteklerden bu hibe programından 180 milyon TL destek aldığını düşünürsek programın şehrimiz için ne kadar önemli olduğu anlaşılır. Şimdi hayallerimizi gerçekleştirme zamanı. Şehrimizi kalkındırmak için bu program bizler için fırsat olabilir. Bu vesile ile üretim kapasitemizi artırmak zorundayız. Şehrimizdeki katma değeri ve istihdamı artırmalıyız” diye konuştu.

2024 yılının başlarında açıklanacak çağrı programı için şimdiden yatırımcıların, girişimcilerin projelerini hazırlaması ve gerekli çalışmaları yapmasının önemli olduğunun altını çizen Daltaban, Gümüşhane’nin özellikle yenilenebilir enerji, tarım, üretim ve kırsal turizmden ciddi oranda faydalanabileceğini vurguladı. 

Bu süreçte girişimci ve yatırımcıların bürokratik engellerle karşılaşmamaları için ve bu süreci hızlıca aşmaları için özellikle kamu çalışanlarının da kolaylaştırıcı ve hızlandırıcı rol oynamalarının büyük önem arz ettiğini belirten Daltaban, TKDK programının Gümüşhane’ye hayırlı olmasını ve şehrin ekonomisine katkı sunmasını diledi.

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.