Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Tuğ’dan eğitim-öğretim yılı mesajı

ŞİRAN 06.09.2023 - 12:14, Güncelleme: 06.09.2023 - 12:14 5044+ kez okundu.
 

Başkan Tuğ’dan eğitim-öğretim yılı mesajı

Şiran Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tufan Tuğ, 2023-2024 Eğitim Öğretim dönemine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Şiran Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tufan Tuğ, 2023-2024 Eğitim Öğretim dönemine ilişkin açıklamalarda bulundu. 11 Eylül 2023 itibariyle ile ülke genelinde milyonlarca öğrencinin ders başı yapacağı 2023-2024 Eğitim Öğretim dönemi için Şiran Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tufan Tuğ, mesaj yayımladı. 2 bini aşkın  öğrencinin ders başı yapacağı Şiran ilçesinde taşımalı öğrenim gören öğrencileri evlerinden alıp evlerine ulaştıracak olan servis sürücülerine kazasız ve hayırlı bir eğitim öğretim dönemi dileyen Başkan Tufan Tuğ, “ Değerli Servisçi, Minibüsçü, otobüsçü üyelerimiz ve şoför esnafımız, rehber personel kardeşlerimiz, Unutmayalım; Trafikte her kural bizler için belirlenmiştir. Lütfen aracınıza bindiğiniz andan itibaren, yapacağınız en ufak bir hatanın daha sonra düzeltilemeyen sonuçlar doğurabileceğini asla aklımızdan çıkarmayalım. Ailelerin emanet ettiği, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın evlerinden okuluna sorunsuz ulaşımı için mesai harcayan şoför esnaflarımız takdir edilmelidir. Direksiyon başında olacak olan tüm servis sürücülerimizden sabırlı olmalarını, hoşgörülü olmalarını ve pür dikkat bir sürüş yapmalarını istiyorum. 2023-2024Eğitim-Öğretim dönemi başlamak üzere, eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize, esnafımıza hayırlı olmasını diler kazasız belasız bir yıl temenni ederim.” dedi.
Şiran Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tufan Tuğ, 2023-2024 Eğitim Öğretim dönemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şiran Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tufan Tuğ, 2023-2024 Eğitim Öğretim dönemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

11 Eylül 2023 itibariyle ile ülke genelinde milyonlarca öğrencinin ders başı yapacağı 2023-2024 Eğitim Öğretim dönemi için Şiran Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tufan Tuğ, mesaj yayımladı.

2 bini aşkın  öğrencinin ders başı yapacağı Şiran ilçesinde taşımalı öğrenim gören öğrencileri evlerinden alıp evlerine ulaştıracak olan servis sürücülerine kazasız ve hayırlı bir eğitim öğretim dönemi dileyen Başkan Tufan Tuğ, “ Değerli Servisçi, Minibüsçü, otobüsçü üyelerimiz ve şoför esnafımız, rehber personel kardeşlerimiz, Unutmayalım; Trafikte her kural bizler için belirlenmiştir. Lütfen aracınıza bindiğiniz andan itibaren, yapacağınız en ufak bir hatanın daha sonra düzeltilemeyen sonuçlar doğurabileceğini asla aklımızdan çıkarmayalım.

Ailelerin emanet ettiği, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın evlerinden okuluna sorunsuz ulaşımı için mesai harcayan şoför esnaflarımız takdir edilmelidir. Direksiyon başında olacak olan tüm servis sürücülerimizden sabırlı olmalarını, hoşgörülü olmalarını ve pür dikkat bir sürüş yapmalarını istiyorum.

2023-2024Eğitim-Öğretim dönemi başlamak üzere, eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize, esnafımıza hayırlı olmasını diler kazasız belasız bir yıl temenni ederim.” dedi.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.