Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aygün adaylığını açıkladı

ŞİRAN 17.10.2023 - 16:25, Güncelleme: 17.10.2023 - 16:25 4139+ kez okundu.
 

Aygün adaylığını açıkladı

Şiran’da yaşayan Mustafa Aygün, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Tekke Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı.
Şiran’da yaşayan Mustafa Aygün, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Tekke Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı. Şiran’da yaklaşan yerel seçimler öncesinde mahalle muhtarlıkları için adaylar belli olmaya başladı. 2024 yılının mart ayında gerçekleştirilecek seçimlerde Tekke Mahallesi muhtar adaylığını açıklayan Mustafa Aygün, yaşam kalitesini yükselterek mahallelerine hizmet edeceğini söyledi. İlçemizin sevilen esnaflarından olan Aygün, yaptığı açıklamada “ Yıllardır ikamet etmekten büyük mutluluk duyduğum Tekke mahallesine hizmet etmek için aday olduğumu açıkladım. Siyaset sahnesinde olduğu gibi muhtarlık yarışında da yeni yüzlerin sahneye çıkması gerektiğini düşünüyorum. Mahallemizin her bireyinin fikrine değer veriyorum. Birlikte, mahallemizi daha da ileri taşıyacağımıza inanıyorum. Eşimiz, dostumuz ve Tekke mahallesinde yaşayan vatandaşlar taktir ederse, çok güzel ve herkesin faydalanacağı bir muhtarlık dönemini umut ediyorum. Şimdiden tüm vatandaşlardan, komşu, eş, dost ve akrabalarımızdan destek beklediğimi ifade etmek isterim.” dedi.
Şiran’da yaşayan Mustafa Aygün, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Tekke Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Şiran’da yaşayan Mustafa Aygün, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Tekke Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Şiran’da yaklaşan yerel seçimler öncesinde mahalle muhtarlıkları için adaylar belli olmaya başladı. 2024 yılının mart ayında gerçekleştirilecek seçimlerde Tekke Mahallesi muhtar adaylığını açıklayan Mustafa Aygün, yaşam kalitesini yükselterek mahallelerine hizmet edeceğini söyledi.

İlçemizin sevilen esnaflarından olan Aygün, yaptığı açıklamada “ Yıllardır ikamet etmekten büyük mutluluk duyduğum Tekke mahallesine hizmet etmek için aday olduğumu açıkladım. Siyaset sahnesinde olduğu gibi muhtarlık yarışında da yeni yüzlerin sahneye çıkması gerektiğini düşünüyorum. Mahallemizin her bireyinin fikrine değer veriyorum. Birlikte, mahallemizi daha da ileri taşıyacağımıza inanıyorum. Eşimiz, dostumuz ve Tekke mahallesinde yaşayan vatandaşlar taktir ederse, çok güzel ve herkesin faydalanacağı bir muhtarlık dönemini umut ediyorum. Şimdiden tüm vatandaşlardan, komşu, eş, dost ve akrabalarımızdan destek beklediğimi ifade etmek isterim.” dedi.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.