Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaya, “Şiran ve Yeşilbük’te Demokrasi Şöleni Yaşanacak’

ŞİRAN 19.02.2024 - 09:43, Güncelleme: 19.02.2024 - 09:43 4835+ kez okundu.
 

Kaya, “Şiran ve Yeşilbük’te Demokrasi Şöleni Yaşanacak’

ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Şiran’da yarışa girecek adayların belli olmasının ardından bir açıklama yaparak Şiran’da demokrasi şöleni yapılacağını belirtti.
ŞİDEF Genel Başkanı Kaya yaptığı açıklamada, “31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Şiran ilçemiz ve Yeşilbük beldemizde adeta demokrasi şöleni yaşanacak.” Dedi. Kaya açıklamasında şunları kaydetti: “Bu seçim dönemi, zengin kültürel mirasıyla gurur duyduğumuz Şiran'ımızda büyük bir heyecan ve çekişme ile karşılanıyor. İlçemizi temsil edecek nitelikli adayların yarıştığı bu seçimler, Gümüşhane'nin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Şiranımız bu demokrasi şöleniyle farkını ve kalitesini ortaya koymuştur. Her adayımızın ortaya koyduğu projeler ve vizyonlar, ilçemizin, beldemizin geleceği için büyük önem taşımaktadır. Bu seçim süreci, katılımcı demokrasi anlayışımızın en güzel örneklerinden biridir ve tüm Şiran ve Yeşilbük halkının aktif katılımıyla şekillenecektir. Unutmayalım ki, seçim süreci sonucunda kazanan her zaman Şiran ilçemiz olacaktır. Bu nedenle, seçim sürecinin adil ve şeffaf bir şekilde geçmesini temenni ederim. Şiran ilçemize ve Yeşilbük Beldemize hizmet adına medeni cesaret göstererek yola çıkan Şiran Belediye Başkan adaylarımız; Şiran Belediye Başkanı ve MHP Adayı Sayın Mutlu Özel ’i, Yeniden Refah Partisi Adayı Sayın Murat Taştan ’ı, İYİ Parti Adayı Sayın Erdal Kurt’u, Saadet Partisi adayı Sayın Hayrettin Kılıç ’ı, CHP adayı Sayın Kayhan Kılıç ’ı, BBP Adayı Sayın Yetkin Kaya’yı, DEVA Partisi Adayı Sayın Şeyma Aydın ’ı, Ak Parti Adayı Sayın Kadir Yıldız ’ı ve Demokrat Parti adayı Sayın Abdulbaki Kara ’yı, Yeşilbük Belediye Başkan Adaylarımız; Yeşilbük Belediye Başkanı ve MHP Adayı Sayın Sezai Doğan ’ı,  Yeniden Refah Partisi Adayı Sayın Yüksel Karakuş ’u ve  Ak Parti Adayı Bayram Sarı’yı ayrı ayrı tebrik eder, başarılar dilerim. Seçim sürecinin ilçemize, beldemize ve topluluğumuza hayırlı olmasını diler, katılımınız ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.”
ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Şiran’da yarışa girecek adayların belli olmasının ardından bir açıklama yaparak Şiran’da demokrasi şöleni yapılacağını belirtti.

ŞİDEF Genel Başkanı Kaya yaptığı açıklamada, “31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Şiran ilçemiz ve Yeşilbük beldemizde adeta demokrasi şöleni yaşanacak.” Dedi.

Kaya açıklamasında şunları kaydetti:

“Bu seçim dönemi, zengin kültürel mirasıyla gurur duyduğumuz Şiran'ımızda büyük bir heyecan ve çekişme ile karşılanıyor. İlçemizi temsil edecek nitelikli adayların yarıştığı bu seçimler, Gümüşhane'nin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Şiranımız bu demokrasi şöleniyle farkını ve kalitesini ortaya koymuştur.

Her adayımızın ortaya koyduğu projeler ve vizyonlar, ilçemizin, beldemizin geleceği için büyük önem taşımaktadır. Bu seçim süreci, katılımcı demokrasi anlayışımızın en güzel örneklerinden biridir ve tüm Şiran ve Yeşilbük halkının aktif katılımıyla şekillenecektir.

Unutmayalım ki, seçim süreci sonucunda kazanan her zaman Şiran ilçemiz olacaktır. Bu nedenle, seçim sürecinin adil ve şeffaf bir şekilde geçmesini temenni ederim.

Şiran ilçemize ve Yeşilbük Beldemize hizmet adına medeni cesaret göstererek yola çıkan

Şiran Belediye Başkan adaylarımız;

Şiran Belediye Başkanı ve MHP Adayı Sayın Mutlu Özel ’i, Yeniden Refah Partisi Adayı Sayın Murat Taştan ’ı, İYİ Parti Adayı Sayın Erdal Kurt’u, Saadet Partisi adayı Sayın Hayrettin Kılıç ’ı, CHP adayı Sayın Kayhan Kılıç ’ı, BBP Adayı Sayın Yetkin Kaya’yı, DEVA Partisi Adayı Sayın Şeyma Aydın ’ı, Ak Parti Adayı Sayın Kadir Yıldız ’ı ve Demokrat Parti adayı Sayın Abdulbaki Kara ’yı,

Yeşilbük Belediye Başkan Adaylarımız;

Yeşilbük Belediye Başkanı ve MHP Adayı Sayın Sezai Doğan ’ı,  Yeniden Refah Partisi Adayı Sayın Yüksel Karakuş ’u ve  Ak Parti Adayı Bayram Sarı’yı ayrı ayrı tebrik eder, başarılar dilerim.

Seçim sürecinin ilçemize, beldemize ve topluluğumuza hayırlı olmasını diler, katılımınız ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.”

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.