Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yılmaz: Ezelden Gümüşhaneli, gönülden hizmetkarız

SİYASET 10.05.2023 - 11:51, Güncelleme: 10.05.2023 - 11:51 4965+ kez okundu.
 

Yılmaz: Ezelden Gümüşhaneli, gönülden hizmetkarız

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Ünal Yılmaz, “Ulaşılabilir, uzlaşılabilir, samimi ve yapıcı hizmet siyaseti önceliğimizdir” dedi.
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Ünal Yılmaz, “Ulaşılabilir, uzlaşılabilir, samimi ve yapıcı hizmet siyaseti önceliğimizdir” dedi. Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında her bir hemşerisinin elini sıkmak için Kelkit, Şiran, Kürtün, Köse, Torul ve Merkez ile köyleri arasında adeta mekik dokuyor. Seçim sürecinde son haftaya girilirken adaylar da yoğun çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ünal Yılmaz’ı da meclise gönderip şehrin 2 vekilini de önceden olduğu gibi almak isteyen AK Parti, son düzlükte gayretli çalışmalarla öne çıkıyor. Seçim çalışmalarına ilişkin bilgiler aktaran AK Parti Gümüşhane Milletvekili Ünal Yılmaz, şehri bir bütün halinde kucaklayarak vatandaşla güçlü bir iletişim kurduklarını söyledi. “Her vatandaşın milletvekili olacağız” Gümüşhanelinin gönlünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşlarının müstesna bir yeri olduğuna işaret eden Yılmaz, bu sevgiye layık olmak için gayretle çalışacaklarının altını çizdi. Gümüşhanelinin beklentilerini bildiklerini ifade eden Yılmaz, şunları söyledi: “Ulaşılabilir, uzlaşılabilir, samimi ve yapıcı hizmet siyasetini vadediyoruz” Ayrı gayri yok. AK Partimizin kucaklayıcı ve kapsayıcı ve onarıcı gücünü her vatandaşımız yakinen hissedecek. Gönüller yapacağız. Asla yıkıcı ve ayrıştırıcı bir tutum içinde olmayacağız. Memleketimizin menfaatleri noktasında ısrarlı ve kararlı, halkımıza karşı hoşgörülü nazik ve en önemlisi ulaşılabilir olacağız. Her vatandaşın milletvekili olacağız.  Kimse öksüz, yetim kalmayacak. Derdimiz millete hizmet. Bir bütün olarak Gümüşhane’nin milletvekili olacağız.” “Gümüşhaneli verdiği desteğin karşılığını alacak” Yılmaz, yaşamı boyunca kazancını, sevincini ve acısını her zaman ve her şartta Gümüşhanelilerle paylaştığına işaret ederek bundan da son derece mutlu olduğunu söyledi. “Huzur siyasetinin rekor oyla şehrimizde inşa edeceğiz” ifadelerini kullanan Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı: “Cenazesi bu kente gelecek, evi işi burada sizden birisi olarak sizi temsil yükünü sırtımda taşımaya talip oldum. Bizim kaderimiz şehrimizin kaderiyle eş değerdir. Ümidimiz bir, acımız bir sevincimiz birdir. İkameti bir kez değişmemiş, hiçbir zorlukta ve şartta hemşerilerinden ayrılmamış ve küçüklüğünden beri siyasetin içinde bir Gümüşhaneliyim. Biz seçimde ikametini Gümüşhane’ye alanlardan değiliz, Doğumundan beri Gümüşhane’de ikamet eden insanlarız. Ezelden Gümüşhaneli, gönülden hizmetkarız. Komşuluklarımız ve kardeşliğimiz ezelden. Gençlerimizin bize teveccühü çok yüksek. O nedenle kapımızdaki yükü omuzlarımıza almaktan geri durmayız. Bu memleket bizim. Halkımız bize verdiği desteğin tam karşılığını göreceği etkili güçlü ve huzurlu bir yeni dönemi inşa etmekte kararlıyız. Gümüşhaneli verdiği desteğin karşılığını alacak. Ben gönlü güzel hemşerilerimizin bu vekaleti bize vereceğine inanıyorum.”  
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Ünal Yılmaz, “Ulaşılabilir, uzlaşılabilir, samimi ve yapıcı hizmet siyaseti önceliğimizdir” dedi.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Ünal Yılmaz, “Ulaşılabilir, uzlaşılabilir, samimi ve yapıcı hizmet siyaseti önceliğimizdir” dedi.

Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında her bir hemşerisinin elini sıkmak için Kelkit, Şiran, Kürtün, Köse, Torul ve Merkez ile köyleri arasında adeta mekik dokuyor.

Seçim sürecinde son haftaya girilirken adaylar da yoğun çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ünal Yılmaz’ı da meclise gönderip şehrin 2 vekilini de önceden olduğu gibi almak isteyen AK Parti, son düzlükte gayretli çalışmalarla öne çıkıyor.

Seçim çalışmalarına ilişkin bilgiler aktaran AK Parti Gümüşhane Milletvekili Ünal Yılmaz, şehri bir bütün halinde kucaklayarak vatandaşla güçlü bir iletişim kurduklarını söyledi.

“Her vatandaşın milletvekili olacağız”

Gümüşhanelinin gönlünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşlarının müstesna bir yeri olduğuna işaret eden Yılmaz, bu sevgiye layık olmak için gayretle çalışacaklarının altını çizdi.

Gümüşhanelinin beklentilerini bildiklerini ifade eden Yılmaz, şunları söyledi: “Ulaşılabilir, uzlaşılabilir, samimi ve yapıcı hizmet siyasetini vadediyoruz” Ayrı gayri yok. AK Partimizin kucaklayıcı ve kapsayıcı ve onarıcı gücünü her vatandaşımız yakinen hissedecek. Gönüller yapacağız. Asla yıkıcı ve ayrıştırıcı bir tutum içinde olmayacağız. Memleketimizin menfaatleri noktasında ısrarlı ve kararlı, halkımıza karşı hoşgörülü nazik ve en önemlisi ulaşılabilir olacağız. Her vatandaşın milletvekili olacağız.  Kimse öksüz, yetim kalmayacak. Derdimiz millete hizmet. Bir bütün olarak Gümüşhane’nin milletvekili olacağız.”

“Gümüşhaneli verdiği desteğin karşılığını alacak”

Yılmaz, yaşamı boyunca kazancını, sevincini ve acısını her zaman ve her şartta Gümüşhanelilerle paylaştığına işaret ederek bundan da son derece mutlu olduğunu söyledi.

“Huzur siyasetinin rekor oyla şehrimizde inşa edeceğiz” ifadelerini kullanan Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı: “Cenazesi bu kente gelecek, evi işi burada sizden birisi olarak sizi temsil yükünü sırtımda taşımaya talip oldum. Bizim kaderimiz şehrimizin kaderiyle eş değerdir. Ümidimiz bir, acımız bir sevincimiz birdir. İkameti bir kez değişmemiş, hiçbir zorlukta ve şartta hemşerilerinden ayrılmamış ve küçüklüğünden beri siyasetin içinde bir Gümüşhaneliyim. Biz seçimde ikametini Gümüşhane’ye alanlardan değiliz, Doğumundan beri Gümüşhane’de ikamet eden insanlarız. Ezelden Gümüşhaneli, gönülden hizmetkarız. Komşuluklarımız ve kardeşliğimiz ezelden. Gençlerimizin bize teveccühü çok yüksek. O nedenle kapımızdaki yükü omuzlarımıza almaktan geri durmayız. Bu memleket bizim. Halkımız bize verdiği desteğin tam karşılığını göreceği etkili güçlü ve huzurlu bir yeni dönemi inşa etmekte kararlıyız. Gümüşhaneli verdiği desteğin karşılığını alacak. Ben gönlü güzel hemşerilerimizin bu vekaleti bize vereceğine inanıyorum.”

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siranhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.